top of page

Om Alexander
 

www.pustyoga.com tror vi på den transformative kraften til pust og yoga for å hjelpe deg å oppnå et lykkeligere og sunnere liv. Grunnleggeren vår, Alexander er en erfaren fysioterapeut og yogi som forstår hvor mye måten vi puster på påvirker vår generelle helse og velvære. Bli med oss ​​i dag www.pustyoga.no  og oppdag fordelene med pustearbeid og yoga for deg selv.

De fleste av oss har opplevd stress i livet, og det kan føre til en rekke lidelser. På Pust gir vi deg metodene for å bekjempe stress ved hjelp av kontrollert pusting og andre teknikker. Vi er stolte av å tilby en unik og spesialtilpasset opplevelse for alle våre elever, samtidig som vi gir dem de verktøyene de trenger for å takle stressende og utfordrende situasjoner i hverdagen.

Pust tilbyr fysiske kurs, utdannelse eller online sessioner med pustearbeid, yoga og dybdeforståelse rundt hvorfor en tilbake stilling av kroppen systemer via pusten normalt gir en forberedt helse, mer overskudd , energi samt en dyp fred og innsikt. 

Alexander har siden 14 årsalderen hatt en forkjærlighet for å lære mer om hvordan pusten påvirker våre kroppslige systemer , enten på en negativ måte, eller på en positiv måte. Hele hans liv har i mer eller mindre  grad handlet om om dette arbeidet. Han er utdannet Fysioterapeut , HMS rådgiver, mens anser seg selv som en yogi. Yoga starte han forsiktig med i 14-15 årsalderen med selvstudier .

På denne siden kan man også bestille pustesessioner å få hjelp med ulike helseproblemer med Pusten som verktøy. les mer her 

Hva kan jeg hjelpe deg med : 

  • Førdøyelsen  og tarm lidelser er ofte knyttet til Pusten 

  • Bedre søvn

  •  Smerter , muskelspenninger  og regulering av det autonome nervesystemet via pusteteknikker

  •  høyt blodtrykk

  • KOLS , astma. Eilo , VCD

  • depresjon og utmattelse

  • Holdning og pust 

  •  toppidrett konsentrasjon og skadeforebygging

les tilbakemeldinger fra Kunder her 

At www.pustyoga.com, we believe in the transformative power of breath and yoga to help you achieve a happier, healthier life. Our founder, Alexander Lever, is an experienced physiotherapist and yogi who understands just how much the way we breathe affects our overall health and wellbeing. Join us today and discover the benefits of breathwork and yoga for yourself.

alexander7 (1).jpg
alexander2 (1).jpg

"Let the beauty of what you love
be what you do"

Medlem av IYN - Independent yoga network. Dette er foreningen for yogis som kjemper for at yogaen skal få være fri, ikke styres slik som i den amerikanske yogaalliance.

Priser og kontakt

Herregårdsveien 12 a

+4791601441

bottom of page