top of page

Hva sier våre kunder 

Takk til alexander og Pust. Jeg har deltatt på flere kurs med Alexander og det har vært til Meget stor hjelp . Jeg jobber til daglig som daglig leder og har en meget hektisk hverdag  Jeg føler meg alltid my lettere og  med en mye bedre tilstedeværelse etter pustingen . I tillegg  har mine døtre fått veldig god hjelp med å takle stress og finne ro og overskudd til Skole Jeg anbefaler på det varmeste  kursene hans .

Espen Mofjell 

Jeg kom med sterke smerter , indre uro og angst og fikk i løpet av 3 timer livet mitt tilbake i gave  , Jeg takker deg av hele mitt hjerte . Jeg er nå i  gang med å gjøre pusteøvelsene fra  pusteterapien og den hjelper meg så mye i å restrukturere livet mitt .

Marianne M 

 

 

Alexander har lært meg så utrolig mye og jeg er så takknemlig! Han er ikke "bare" en yogalærer, men han er så mye mer. Han lærer meg å elske meg selv, ha mot nok til å gå min vei, finne ro og balanse og finne en dypere mening med livet

Miriam M  22

"Via reisen i deg selv og en bevissthet om hvem du er, hva du er og ønsker å være, så kan du være den du er. Å kjenne på smerte vil øke bevisstheten og føre til glede, å være i mørket kan føre til erkjennelse og tilstedeværelse."

Takk til Pust Yoga og Alexander. Gleder meg til flere kurs.

                                                     

                                                                                                   

                                                                                                    Nina  P

se en video med en kunde som deltok på Pustekurs på TV2

se vår live  raiting på facebook  på 4,9

(15) PUST yoga | Facebook

Water Ripple
Even More

 

www.pustyoga.com tror vi på den transformative kraften til pust og yoga for å hjelpe deg å oppnå et lykkeligere og sunnere liv. Grunnleggeren vår, Alexander er en erfaren fysioterapeut og yogi som forstår hvor mye måten vi puster på påvirker vår generelle helse og velvære. Bli med oss ​​i dag og oppdag fordelene med pustearbeid og yoga for deg selv .PUST yoga, Pusteteknikker  - www.pustyoga.com  www.pusteteknikker.no

De fleste av oss har opplevd stress i livet, og det kan føre til en rekke lidelser. På Pust yoga og pusteteknikker gir vi deg metodene for å bekjempe stress ved hjelp av kontrollert pusting og andre teknikker. Vi er stolte av å tilby en unik og spesialtilpasset opplevelse for alle våre elever, samtidig som vi gir dem de verktøyene de trenger for å takle stressende og utfordrende situasjoner i hverdagen.

Pust yoga tilbyr fysiske kurs, utdannelse eller online sessioner med pustearbeid, yoga og dybdeforståelse rundt hvorfor en tilbake stilling av kroppen systemer via pusten i normalt gir en forberedt helse, mer overskudd , energi samt en dyp fred og innsikt. 

Alexander har siden 14 årsalderen hatt en forkjærlighet for å lære mer om hvordan pusten påvirker våre kroppslige systemer , enten på en negativ måte, eller på en positiv måte. Hele hans liv har i mer eller mindre  grad handlet om om dette arbeidet. Han er utdannet Fysioterapeut , HMS rådgiver, mens anser seg selv som en yogi. Yoga starte han forsiktig med i 14-15 årsalderen med selvstudier .

På denne siden kan man også bestille pustesessioner å få hjelp med ulike helselidelser med PUSTEn som verktøy. les mer her 

At www.pustyoga.com, we believe in the transformative power of breath and yoga to help you achieve a happier, healthier life. Our founder, Alexander Lever, is an experienced physiotherapist and yogi who understands just how much the way we breathe affects our overall health and wellbeing. Join us today and discover the benefits of breathwork and yoga for yourself.

Se om PUST metoden med fysioterapeut Alexander Skari på TV2 

logo-tv2-200x150.png
alexander2 (1).jpg

"Let the beauty of what you love
be what you do"

Medlem av IYN - Independent yoga network. Dette er foreningen for yogis som kjemper for at yogaen skal få være fri, ikke styres slik som i den amerikanske yogaalliance.

Priser og kontakt

Herregårdsveien 12 a

+4791601441

bottom of page