top of page
Reiki Treatment

PUSTE terapi (pust og energibalansering)

Behandling som tar utgangspunkt i låse opp i undertrykkede følelser via pusten. samt å balanserer det autonome nervesystemet. og den underliggende energien i kroppen. Behandlingen foregår på benk og gjennom samtaler, bevisstgjøring, massasje, fysioterapi og osteopatiske teknikker med fokus på respirasjonsmuskulatur . Dette for å balansere det autonome nervesystemet i kroppen. 

Dette materialiserer seg i våre kroppslige systemer - Det være seg i det autonome nervesystemet, i våre emisjoner  og spesielt i PUSTEN, muskel og skjelettsystemet  eller det Endokrine system . , Det kan være seg depresjoner, tristhet , hodepine, migrene, ryggproblemer, relasjons problemer , lette mentale og åndelige ubalanser - stoffskifte problemer Alt kommer fra at vår indre energi er i ubalanse . Da alt materialiserer seg fra energi deretter til et kroppslig system, - så all undertrykket energi vil dessverre over tid skaper sykdom og lidelse i oss

 

Lider du av :  høut blodtrykk, angst, depresjon. negativet tankemønstre, sinne, søvnløshet, uro, ME, ryggproblemer eller sliter du med mye muskelspenninger i nakke og  skuldre, Eller har du  fibromyalgi,   og ønsker å jobbe med å finne årsakene til at problemene til stadighet kommer tilbake så er pusteterapi noe du bør vurdere å prøve.

 

facebook_untitled.jpg

Holistisk coaching

Alexander har holdt på med indre arbeid i 35 år og setter nå opp coaching for de som ønsker å ha en samtalepartner på et dypt og høyt bevissthetsnivå.

alexander sin ccoaching springer ut fra nyere forskning som antyder at alt består av energi, i tråd med Einstein's relativitetsteori, \( E=mc^2 \). Denne forståelsen som nyere forskning mer og mer bekrefter via kvanteforskning danner grunnlaget for samtaler og coaching, hvor man søker dypere innsikt i ens nåværende posisjon og eventuelle hindringer. Ved å anerkjenne at alt er energi, blir det lettere å utforske ens potensial og unike ressurser.

Noen søker holistisk coaching for å identifisere sine ressurser og potensial, mens andre trenger hjelp til å ta konkrete valg eller rette opp når ting ikke føles riktig i livet. Noen ønsker å gjenfinne livskraften, mens andre søker mer glede og inspirasjon. Motiver for å søke veiledning varierer fra nysgjerrighet til et ønske om endring eller forbedring av livet. Andre søker høyere sannheter som hva er karma? eller ønsker om samtaler om livet etter døden. 

Gjennom holistisk coaching kan man stimulere livskraften og utvikle seg ytterligere, både for ens eget velvære og for å påvirke ens omgivelser positivt.

Pusten fremstår som et kraftfullt verktøy når man lærer å kjenne og bruke den bevisst. Den er en essensiell nøkkel for tilstedeværelse og stressmestring i hverdagen. Bedre pusteflyt kan resultere i dypere avspenning, redusert stress, mindre fysiske smerter, forbedret konsentrasjon og fokus, samt en bedre kontakt med ens følelser og kropp. Rett og slett å å få bedre coherance mellom kroppen og hodet. dvs at du bruker både kroppsbevistheten og hodebevisstheten til å ta gode avgjørelser  livet og å våge å følge sin indre vei, sitt hjerte 

Tross sin essensielle betydning, er det bemerkelsesverdig hvor lite oppmerksomhet vi ofte gir vår egen pust. Pusten er alltid til stede, og dens doble natur - både viljestyrt og autonom - gjør den til et kraftfullt verktøy når man lærer å kjenne og bruke den bevisst.

Alexander  han å støtte deg til å våge å gå dine prosesser uavhengig av ytre eller indre fordømming. Alexander har bygd opp www.pustyoga ut i fra sine prosesser og å våge å stole på den indre kraften som ligger i oss alle. Han kaller det dharma eller den indre veien som er spesiell akkuratt for deg. Det handler om å dempe stress, det handler om å presse mindre mentalt og gjennom pusten slippe hjerte og maveføelse / dvs bedre coherance i kroppen. Alexander har erfaring fra å være leder, samt fra å holde ulike kurs for ledere i over 10 år.  Alexander er dogmefri og ønsker å hjelpe deg til å finne friheten til å  være den beste utgaven av deg selv hvor du lever i tåd med ditt indre, Alexander har hatt lærere som : Deepak Chopra, Vasant swaha, Tony robbins, sri chinnon. Pappji 

Har man dårlig råd/ hjemløs så kan man søke om å få coaching gratis. Eventuelt at man hjelper til med andre aktiviteter. for en time coaching så arbeider man 1 dag med feks vedlikehold eller vask eller annet 

Prisliste 

  • Pusteterapi  /pusteteknikk  50 min Pris 1400,-

  • Pust og energibalansering 60 min pris 1600,-

  • Første konsultasjon er på 50 min pris 1600,-

  • Klassisk massage 55 min pris 1200,-

  • Klassisk massasje per 25 min pris 600,-

  • Holistisk coaching 55 min pris 1600,-

  • Yoga en til en eller en til 2  kr 1600,-

  • Lær å pust riktig Pakke på 4 timer  koster 5000,-  

Timebestilling online: trykk her 

Gavekort kjøpes her

Stand on one fot - to be able to You nee

Pust  yoga og meditasjon

bottom of page