top of page

En liten fortelling om PUSTEN
 

I skyggene av Monas indre kamp, vevde angstens tråder seg tett rundt hennes daglige eksistens. Hver dag var en reise gjennom et lappeteppe av uro, inntil hun, som i et øyeblikk av guddommelig inspirasjon, fant en uventet alliert i kampen mot denne indre stormen - pusten.

Å ta kontroll over pusten ble Monas katalysator for transformasjon. I stillheten mellom åndedragene begynte hun å skape et rom for selvrefleksjon, et rom hvor angstens klør gradvis mistet sitt grep. Gjennom mindfulness og dyptgående pusteteknikker, åpnet Mona døren til en indre verden av ro og forståelse.

På veien til å mestre kunsten av bevisst pusting, oppdaget Mona ikke bare kraften i nuet, men også evnen til å regulere sitt eget følelsesmessige landskap. Hver kontrollert innånding og utånding ble en brikke i et intrikat puslespill av selvhelbredelse.

Monas reise er en hyllest til den dype forbindelsen mellom kropp og sinn, og hvordan pusten, den mest grunnleggende handlingen av liv, kan være nøkkelen til å låse opp en indre styrke som står mot selv de mest intense stormer. Hun lærte ikke bare å overleve, men å trives i sitt eget følelsesmessige landskap ved å hente kraft fra sitt eget åndedrett. Hennes historie er en påminnelse om at, selv i de mest tilsynelatende enkle handlinger, kan vi finne de dypeste kildene til helbredelse.

Jeg heter Alexander og har siden 15 års alderen hatt en spesiell livsoppgave. Oppgaven har vært å utforske effekten via å bruke Pusten som medisin. Min vei inn i pusten mysterium begynte da jeg var 16 år og slet med dyp angst og uro. Jeg har i de siste 25 årene forsket på egen kropp og har i etterkant hjulpet 1000 vis av mennesker til å få en bedre helse inkludert meg selv. Jeg lover at garantert vil jeg deg bedre helse om du gjør de daglig over tid. 

 

Ønsker du få tilsendt Pusteøvelse gratis samt delta på et webinar helt GRATIS

 

 Send meg GRATIS Pusteøvelser og webinar

alexander-pust yoga(1).jpg
bottom of page