top of page
Reiki Treatment

PUSTE terapi  (Pust og energibalansering)

Behandling som tar utgangspunkt i låse opp i undertrykkede følelser via pusten. samt å balanserer det autonome nervesystemet. og den underliggende energien i kroppen. Behandlingen foregår på benk og gjennom samtaler, bevisstgjøring, massasje, fysioterapi og osteopatiske teknikker med fokus på respirasjonsmuskulatur . Dette for å balansere det autonome nervesystemet i kroppen. 

Dette materialiserer seg i våre kroppslige systemer - Det være seg i det autonome nervesystemet, i våre emisjoner  og spesielt i PUSTEN, muskel og skjelettsystemet  eller det Endokrine system . , Det kan være seg depresjoner, tristhet , hodepine, migrene, ryggproblemer, relasjons problemer , lette mentale og åndelige ubalanser - stoffskifte problemer Alt kommer fra at vår indre energi er i ubalanse . Da alt materialiserer seg fra energi deretter til et kroppslig system, - så all undertrykket energi vil dessverre over tid skaper sykdom og lidelse i oss

 

Lider du av :  høyt blodtrykk, angst, depresjon.  pusteproblemer, negativet tankemønstre, sinne, søvnløshet, uro, ME, ryggproblemer eller sliter du med mye muskelspenninger i nakke og  skuldre, Eller har du  fibromyalgi,   og ønsker å jobbe med å finne årsakene til at problemene til stadighet kommer tilbake så er pusteterapi noe du bør vurdere å prøve.

Lær å puste riktig - Holdning og pusteundersøkelse, korrigering, Behandling, Pusteteknikker, 

Pakke  på 4 timer  pris 5000,- kr 

Pusteterapi  50 min Pris 1400,- bestill pakker her 

Timebestilling online: trykk her 

Prisliste 

Pusteterapi  50 min Pris 1400

Første konsultasjon er på 50 min klr 1400

Klassisk massage pr 1400 kr per 55 min

Klassisk massasje 700 kr  per  25 min 

Holistisk coaching kr 1400 per 55 min

Yoga en til en kr 1400 per time

Lær å pust riktig Pakke på 4 timer  koster 5000 kr

Har du behov for hjelp, men av økonomiske årsaker ikke mulighet å betale , så kontakt meg så kan du betale med work Meditation eller sadhana. Dvs gjøre andre ting for felleskapet PUST. Feks male , forefallende arbeid, eller annet .. 

Gavekort kjøpes her

facebook_untitled.jpg

Holistisk coaching

Alexander har holdt på med indre arbeid i 35 år og setter nå opp coaching for de som ønsker å ha en samtalepartner på en dyp og høyt nivå som kan speile egne prosesser.  Hans coaching går ut på at man alltid begynner med pusten i alle endringsprosesser.  Alexander sier" Det viktigste for meg er grunnforståelsen at vi er energi og at alt i kroppen påvirkes via våre . Pusten påvirker energi og Pusten påvirker vår evne til motivasjon og selv ledelse.  Det tekniske i fht til PUST er ikke veldig dypt og også delvis feil i min erfaring da for mange stressende mennesker så om du ber de trekke pusten inn så trekkes den inn på feil måte og kan stimulerer mer sympatikus, derfor er læring av pusteteknikk viktig.  Kanskje vi kunne bytte tjeneste om du er åpen på det.  Jeg jobber jo også med coaching ut i fra et veldig helhetlig perspektiv, hvor grunnfokuset er at vi er energi. Mentalkraft er kun en av 5 krefter. de andre er universal/ Dharma, sjel, følelser og det fysiskeHar du ulike utfordringer så ønsker han å støtte deg til å våge å gå dine prosesser uavhengig av ytre eller indre fordømming.

Alexander har også bygd opp et eget senter samt ulike bedrifter og eiendommer så han hjelper også til med å nå dine mål på det fysiske planet om det er det du trenger. Alexander er dogmefri og ønsker å hjelpe deg til å finne friheten til å  være den beste utgaven av deg selv.

. Det være seg helse eller økonomi. Alexander har hatt åndelige lærere som Lege.: Deepak Chopra,  samt Vasant swaha, mm

Når det gjelder affirmasjons arbeid og law of attraction har han deltatt på kurs med Tony robbins

Pris : 1200 per time

Har man dårlig råd/ hjemløs så kan man søke om å få coaching gratis. Eventuelt at man hjelper til med andre aktiviteter.

Stand on one fot - to be able to You nee

Pust  yoga og meditasjon

bottom of page