top of page

Pust og negative følelser
Pust og gi slipp på negative følelser
Pust og negative følelser

Å ha en medlidenhetsfest eller å føle på det negative for der greit så lenge du lærer av det og ikke blir hengende i det i lange perioder. Derfor er pusteteknikker viktig, samt PUST yoga . Yoga holder av og til kurs i PUST release. Her går man direkte inn å møter det vonde, det negative via pusteteknikker.

Vi har alle dager der de dårlige tingene virker å veie tyngre enn de gode, og vi begynner å tenke at livet ikke er rettferdig, da skjer det også endringer i pusten. Du sitter fast i trafikken, noe som gjør deg sen til et viktig møte, og så blir bilen din tauet bort. Du kan spørre deg selv, "Hvorfor meg?" Hendelser som denne kan teste hvem som helst sin evne til å være takknemlig og føle seg optimistisk. Hvis du har en tendens til å synes synd på deg selv, og mange av oss gjør det, utvikler ting seg vanligvis til neste stadium: medlidenhetsfesten. Du begynner å føle deg som det uskyldige offeret for en dyster skjebne fordi du ser livet ditt gjennom unøyaktige linser. De fleste tankene som går gjennom hodet ditt på slike tidspunkter, er ikke hjelpsomme, og de tjener hovedsakelig til å øke sinne og følelser av maktesløshet. Det disse følelsene og tankene ikke gjør, er å endre omstendighetene dine eller få deg til å føle deg bedre. Med Pusteteknikker kan du lære deg å møte disse følelsene som over tid skaper ubalanse i pusten, psyken og i kroppen over tid. Undertrykkede følelser kvise seg å være medvirkende årsak til de fleste sykdommer. Dette fordi undertrykkede følelser skaper stagnasjon og ubalanser i det autonome nervesystemet.

Når du har en forferdelig dag, bør det definitivt være en tid og et sted å ha følelsene dine slik at du kan bearbeide dem. Det er viktig å ikke late som om du har det bra med ting når du egentlig ikke har det. Det er også viktig å legge merke til når du har en medlidenhetsfest. Det er en god idé å sette en tidsbegrensning for å fullt ut uttrykke følelsene dine og ikke føle skyld, skam eller dømme deg selv. Dette lærer du hos www.pustyoga.no. Min erfaring er at PUST release og en spesifikk pusteteknikk jeg lærer bor hjelper folk å slippe ut skyld, negativitet, . Deretter lærer jeg deg bruke andre pusteteknikker for å finne en god flyt i pusten igjen.

Prøv å ikke feste deg ved ubehagelige opplevelser, og gjør alt du kan for å unngå å holde fast på negative følelser. MIin erfaring er at om du gir etter for selvmedlidenhet, gjør du bare en dårlig dag verre. Slutt å synes synd på deg selv, gi slipp på forestillingen om at du er et offer, slipp pusten inn. Alexander har kurs i www.Pustyoga.no, www.pusteteknikker.no og Pust release.Han har også individuelle timer.

Comments


bottom of page